Bedrijfsmassage is een weldaad voor uw personeel. bedrijfsmassage

Bedrijfsmassage wordt overal ingezet om het ziekteverzuim laag te houden. Dit komt door de effectieve manier waarop de bedrijfsmassage spanningen en werkstress wegneemt bij uw werknemers. Steeds meer bedrijven ontdekken het voordeel dat er te behalen is door actief mee te werken aan het verbeteren van de lichamelijke conditie van de medewerkers. Een betere vorm van beloning naar beide kanten is er niet. Uw werknemer voelt zich gewaardeerd en u houdt uw ziekteverzuim laag dankzij bedrijfsmassage.

Doorgaans wordt de bedrijfsmassage op de werkplek of een aparte ruimte op het kantoor gegeven. De medewerkers kunnen zichzelf aanmelden en een tijdstip online inplannen zodat u verder niets hoeft te regelen voor de organisatie hiervan. De bedrijfsmassage kan op een met u afgesproken frequentie plaatsvinden. Door het terugkerende karakter van de bedrijfsmassage werkt deze niet alleen ontspannend maar ook preventief.

Bedrijfs massage is een weldaad voor uw personeel.

Vooral voor werknemers die een lange tijd achter elkaar in dezelfde houding zitten, kunnen nek- en rugklachten een veel voorkomend probleem zijn. Met een regelmatige bedrijfsmassage voor deze werknemers houdt u hen zowel lichamelijk als mentaal in topconditie.

Vitallife  heeft zich de afgelopen jaren voornamelijk gespecialiseerd in bedrijfs massage voor het bedrijfsleven. Dit heeft deels te maken met de explosieve vraag naar bedrijfs massage.

Kijk hier voor meer informatie over bedrijfsmassage.

wickypedia massage

 

 

bedrijfsmassage

bedrijfsmassage voor een hecht en gefocust team

Price: beddrijfsmassage rond