Ergonomisch advies: Met een ideale werkhouding voorkom je klachten

ergonomisch adviesLekker en ontspannen achter uw bureau zitten, voorkomt veel werkgerelateerde klachten, zoals RSI/CANS en spanning in uw arm, nek en schouder. Met een goede houding raak je minder gauw vermoeid en kan je beter blijven concentreren.De masseurs van Vitallife halen het beste uit uw werkplek. We vertellen jou hoe je die eventueel kunt aanpassen. Ook geven we je tips om jouw houding te verbeteren. Of geven eenvoudige oefeningen mee. Voor een uitgebreide werkplekanalyse voor uw hele kantoor, vragen we een ergocoach om bij je langs te gaan.

Groepstraining werkplek ergonomie BEWUST WERKEN:

Vitallife biedt een holistische kijk op ergonomie, waarin niet alleen wordt gekeken naar de fysiek aanwezige materialen, maar voornamelijk wordt gewerkt aan bewustwording en begrip van je eigen werkhouding en werkomstandigheden. Tegenwoordig wordt er veel gewerkt op Flex-plekken, op locatie of volgens het nieuwe werken op elke denkbare locatie en thuis. Je werkplek neem je dan niet mee, wel je eigen lichaam en daarom geven wij hier ook de meeste aandacht aan!
De training BEWUST WERKEN geeft jou de tools in handen, zodat je als ik weer weg ben begrijpt hoe je bewuster kan omgaan met jouw eigen werkhouding, -omgeving en vitaliteit.

10 jaar ervaring met opdrachten o.a. voor: