Massage op werk

massage op werk

tijd voor massage op werk

Massage op werk voorkomt klachten aan nek en rug.Massage op werk is effectief:Niet alleen om het ziekteverzuim terug te dringen maar ook om het werkplezier te verhogen. Wanneer een bedrijf zijn werknemers massage op werk aanbiedt, dan is te verwachten dat dit tot grote tevredenheid zal leiden onder het personeel.Vooral kantoorpersoneel zal veel baat hebben bij massage op werk omdat zij snel te kampen hebben met nek- en rugklachten. Dit omdat kantoorpersoneel veel en lang achter elkaar aan het bureau in eenzelfde houding zit. RSI en stress-gerelateerde klachten steken dan vaak de kop op.Elk bedrijf kan zich aanmelden voor massage op werk.
Vitallife zal dan allereerst langskomen voor een gratis proefafspraak. Zo kunt u zelf ervaren wat voor effect een stoelmassage heeft. Wanneer u op een frequente basis deze stoelmassages aan uw personeel wilt aanbieden, krijgt u een eigen inlogmogelijkheid op onze website. Met deze inlogmogelijkheid kunnen uw werknemers zelf een afspraak in de agenda inplannen en heeft u er verder geen omkijken meer naar.Vitallife heeft zich voornamelijk gespecialiseerd in massage op werk voor het bedrijfsleven. Dit heeft deels te maken met de explosieve vraag naar bedrijfsmassage op de werkplek. Naast stoelmassages biedt Vitallife ook advies, workshops en Yoga op de werkplek aan.

Mensen die deelnemen aan massage op werk maken gebruik van een online afspraken systeem. Zo gaan de uitnodigingen en de agenda geheel automatisch bij massage op werk van Vitallife.

Kijk hier voor meer informatie over massage op werk.