Vitallife:

vitallifeVitallife is een servicebureau voor zelfstandige masseurs.
Met Vitallife haal je een professionele partner voor stoelmassage in huis, die zich kenmerkt door hoge kwaliteit, optimale service en de opdrachten worden tot op het hoogste niveau verzorgd. De teamleden beschikken over de nodige mensenkennis, hebben empathie en zijn positief ingesteld.

Persoonlijke aandacht is belangrijk, ook in het bedrijfsleven!

Sinds de eerste opdracht in 2003 heeft Vitallife zich gespecialiseerd in het bedrijfsleven, met een brede benadering van gezond leven en werken. Tegenwoordig levert Vitallife stoelmassage & vitaliteitsmanagement bij tientallen bedrijven van verschillende omvang door heel Nederland. Ben je benieuwd wat onze tevreden klanten over onze dienstverlening hebben gezegd? Bezoek onze pagina met referenties.

Onze missie:

Het nemen van verantwoording voor de eigen gezondheid en bewustwording van werkhouding en klachten bij de medewerkers te stimuleren. Dat door middel van stoelmassage en vitaliteitsmanagement met als doel werkgerelateerde klachten en ziekteverzuim actief te beperken. We willen bedrijven een tool in handen geven waarmee zij met een relatief kleine investering op lange termijn winst boeken door gezonde, gemotiveerde en duurzaam inzetbare medewerkers.

Vitallife-teamOns verhaal:

Vitallife VOF is ontstaan in 2006, toen Arthur en Julia Selderbeek hun krachten zijn gaan bundelen. Zij hebben zij zich voor die tijd bezig gehouden met het geven van massages aan particulieren en bedrijven. De eerste opdracht op de werkvloer is dan al in 2003 geweest, destijds nog onder de naam “My Touch”. Vanaf 2005 zijn de oprichters zich volledig gaan richten op het bedrijfsleven en proffesionele stoelmassage. Vanaf 2009 is Vitallife steeds meer masseurs gaan aantrekken om groeiende vraag te kunnen beantwoorden. In 2012 hebben wij een landelijke spreiding van ongeveer 60 masseurs en blijven groeien!

Onze werkwijze:

Een kleine, liefst rustige plek in jouw bedrijf wordt in een handomdraai een massageruimte. We stellen onze speciale massagestoel op, jij gaat zitten met jouw kleren aan en na ongeveer 20 minuten kan je weer fris aan het werk. Jouw comfort staat bij ons voorop.

Aanbod Vitallife:

Tevens verzorgt Vitallife naast stoelmassage ook gerelateerde workshops zoals yoga op de werkplek en ergonomisch advies. Ook organiseren we voor onze klanten gezondheidsweken, vitaliteitsdagen en stoelmassage tijdens evenementen.

10 jaar ervaring met opdrachten o.a. voor: