Julia Selderbeek

Julia Selderbeek komt van origine uit Duitsland.Julia Selderbeek

In 1999 komt zij op 19 jarige leeftijd naar Nederland om verder te gaan met haar beroep als professionele uitvoerend theater danseres. Altijd was er heel veel passie voor massage, alternatieve geneeskunde maar ook Yoga en Pilates.

In 2005 was er dan het moment om haar  carrière een nieuwe impuls te geven en meer met deze passie te doen.

Julia koos voor een uitgebreide studie van Traditionele Chinese Geneeskunde, met de specificatie Acupunctuur en Tuina Massage. Onderdeel hiervan was een indrukwekkende stage in China in een traditioneel ziekenhuis. Gedurende deze studie is Julia ook de stoelmassage tegengekomen en was gelijk verkocht. Zij vindt de stoelmassage in bedrijven een zeer simpel maar doeltreffend middel, om mensen die deze vorm van geneeskunde wellicht niet uit eigen initiatief opzoeken, kennis te laten maken met massage en bewustwording voor hun eigen lichaam.

Als Ergo-coach ondersteund Julia haar klanten ook graag in het vinden van een ergonomische zithouding en werkplek.

Afkomstig uit een echt ondernemersgezin, was natuurlijk de stap in deze richting ook makkelijk gezet. Al snel had Julia een vast klantenkring en was het in 2009 het moment om een team van masseurs aan te trekken om aan de groeiende vraag antwoord te kunnen geven.

Tegenwoordig werkt Julia voornamelijk achter de schermen en houdt zich met de organisatie en acquisitie bezig.
Twee dagen per week kan je haar op locatie tegen komen, want het masseren zal zij nooit willen missen.

Juist de afwisseling van de uitdaging van het opbouwen van een succesvol bedrijf en het volgen van haar passie door op locatie massages uit te voeren en in aanraking te blijven met mensen op de werkvloer maakt, dat Julia het werk voor Vitallife zo mooi vindt.

“Zorg goed voor je lichaam. Het is de enige plaats waar je in moet leven.  – JimRohn”

Volg Julia op:

LinkedIn
Facebook
Twitter

10 jaar ervaring met opdrachten o.a. voor: