Snel een offerte ontvangen?

Direct offerte aanvragen

Duurzaam bedrijf

Duurzaamheid VitallifeOok als stoelmassage bedrijf is het mogelijk om een steentje bij te dragen om spaarzaam om te gaan met de resources van onze planeet. Vitallife als een steeds groeiend bedrijf gaat dus ook aan de slag om duurzamer en maatschappelijk verantwoord zaken te doen.

Visie Vitallife

Maatschappelijk verantwoord en milieuvriendelijk ondernemen is voor Vitallife belangrijk. Wij verkopen een zeer persoonlijk product. Wij komen dicht bij de mensen met ons product, letterlijk en figuurlijk.
In de afgelopen jaren hebben wij elke keer weer mooie momenten mogen mee maken, waardoor wij ons bewust werden van de grote invloed die wij niet alleen op het fysieke welzijn van de mensen op de werkvloer hebben, maar ook op hun bewustwording voor hun eigen gezondheid en werkomgeving. Een positieve visie op jezelf en je relaties geeft niet alleen ontspanning, maar draagt ook een steentje bij aan een gezonde samenleving.

Daarom hechten wij veel belang aan een persoonlijke en positieve uitstraling van ons bedrijf en dat onze teamleden dat naar buiten dragen. Onderdeel van deze visie van een bewuste omgang met je relaties en je omgeving is ook om zo veel als mogelijk spaarzaam om te gaan met de resources van onze planeet.

Vitallife is milieuvriendelijk, doordat

  • Het kantoor van Vitallife wordt voorzien van groen stroom.
  • Papier (lees bomen) hoort bij een van onze waardevolste resource: Vitallife maakt zo veel mogelijk gebruik van digitale administratie en probeert het gebruik van papier te beperken.
  • Onze website is ondergebracht bij een “groen hosting bedrijf”.
  • Het bedrijfsafval wordt gesplitst en gerecycled.
  • Vitallife kiest zover mogelijk voor duurzame producten.

meer dan 10 jaar ervaring – met opdrachten o.a. voor