Stoelmassage Minder verzuim, meer werkplezier

Stoelmassage in uw bedrijf wordt ingezet ter preventie of verlichting van klachten op de werkplek. Onze masseurs nemen kantoorklachten als stijve schouders en pijnlijke armen vakkundig onder handen. RSI/KANS en andere klachten die kunnen leiden tot verzuim krijgen zo minder kans. Een medewerker die beter in zijn vel zit, is minder vaak ziek, presteert beter en kan beter omgaan met hoge werkdruk en stress. En dat betekent een flinke kostenbesparing voor elke onderneming!

JE KIEST VOOR VITALLIFE STOELMASSAGE OMDAT:

 • Minder klachten, meer ontspanning. Minder stress, meer werkplezier!
 • De stoelmasseurs van Vitallife zijn pragmatisch professioneel en goed opgeleid
 • Stoelmassage werkt preventief en zorgt voor een daling van het (kortdurende) verzuim
 • Ook in jouw bedrijf is de Vitallife stoelmassage gemakkelijk te realiseren
 • Een standaard behandeling kost slechts 20 minuten
 • De kosten voor stoelmassage zijn fiscaal aftrekbaar
 • Vitallife werkt met een team van professionele senior masseurs
 • Bij Vitallife reserveer je een stoelmassage gemakkelijk en snel online
 • Jouw team is productiever en presteert beter
 • Wij komen wanneer het jou schikt!
 • Gratis proefmassage!
De pakketten en kosten

Stoelmassage op de werplek

Een kleine, liefst rustige plek in jouw bedrijf wordt in een handomdraai een stoelmassage ruimte. We stellen onze speciale massagestoel op. Stoelmassage wordt gegeven door de kleren heen. Je houdt jouw kleren dus gewoon aan en na 15 tot 20 minuten kan je weer fris aan het werk. Jouw comfort staat bij ons voorop. We komen zo vaak langs als gewenst. Stoelmassage heeft een aantoonbare preventieve werking, mits deze regelmatig over een langere termijn worden ondergaan. Vitallife adviseert daarom een frequentie van eens per twee weken voor het beste resultaat. Uiteraard kun je ook voor Vitallife kiezen als jij jouw medewerkers een dag met een stoelmassage in het zonnetje wilt zetten.

Het inplannen van een stoelmassage kan erg tijdrovend zijn. Met onze eigen uitgebreide webapplicatie wordt de administratieve en organisatorische beheerslast voor de klant tot een minimum terug gebracht. Hiermee kan iedere werknemer de stoelmassage zelf inplannen. En alle administratie is altijd up-to-date beschikbaar!

Investeren in preventie is geen overbodige luxe

Toenemende werkdruk leidt tot stress, werk gerelateerde klachten en ziekteverzuim. Vitallife stoelmassage zorgt dat je weer met plezier en energie aan het werk gaat. Het is bovendien fijn te weten dat je werkgever belang hecht aan jouw welzijn. En niet voor niets. Een zieke medewerker kost een onderneming gemiddeld 250 tot 400 euro per dag (Bron:CBS). Al voor een minimale investering van nog geen 200€ kan een medewerker eens per maand een stoelmassage ontvangen!

Uit een doorrekening van adviesbureau Capgemini in opdracht van het ministerie van Sociale Zaken blijkt, dat werkgevers met 1 procent minder verzuim samen jaarlijks 2,6 miljard euro aan koste kunnen besparen. Per werknemer komt dat neer op circa 400 euro per jaar. Gezonde werknemers zorgen bovendien voor een hogere productiviteit! (Bron: ANP)

Vitallife stoelmassage heeft een breed scala van positieve effecten op je medewerkers. Deze zijn wetenschappelijk door een aantal algemene onderzoeken onderbouwd. Vitallife heeft zelf uitgebreid onderzoek gedaan naar de resultaten van Vitallife stoelmassage, onder andere bij de Universiteit van Amsterdam. Lees hier meer over de resultaten.

Tip!

Vraag jij je af of stoelmassage ook in jouw onderneming een succes is? Probeer het uit met je team! Tijdens een pilot kan iedereen zo een Vitallife stoelmassage aan den lijve ervaren en kun je op basis een beslissing nemen of je ons regelmatig wilt in huren.

Vraag hier direct een proefdag bij Vitallife aan!

Julia Eisele, Vitallife