Investeren in preventie is noodzakelijk

Ben je op zoek naar een methode om je personeel duurzaam inzetbaar te houden? Met Vitallife zorg je ervoor dat je medewerkers naast de nodige ontspanning en verlichting van klachten ook actief aan de slag kunnen gaan met de bewustwording voor hun eigen werkhouding en vitaliteit.
Het resultaat: een team van gezonde en vitale medewerkers!

Waarom investeren in preventie?

In een tijd van economische besparingen en steeds hogere eisen aan de werknemer is preventie van werkgerelateerde klachten HET thema voor de werkgever. Medewerkers moeten immers steeds hogere prestaties leveren en tot latere leeftijd door kunnen werken. Ook wordt aan de werkgever steeds hogere eisen gesteld vanuit de overheid. Vanuit de Arbo- wet moet de werkgever een bijdrage leveren aan het voorkomen en verminderen van ziekteverzuim. Is een werknemer eenmaal ziek en niet inzetbaar, dan wordt er vanuit de wetgeving poortwachter directe actie vanuit de werkgever geëist!

Investeren in preventie = Kostenbesparing.

  • Elke geïnvesteerde Euro aan gezondheidsbeleid levert een bedrijf 3 Euro op!
    (Bron: SER)
  • Een beter beleid van verzuim en preventie zal het MKB 214 miljoen aan besparing kunnen opleveren! (Bron: TNS Nipo)
  • Een zieke medewerker kost een bedrijf veel geld, gemiddeld 250 tot 280€ per dag. (Bron: CBS)
  • Met dat budget van 250€, dat een bedrijf voor EEN ziektedag per werknemer kwijt is, kan dezelfde medewerker EEN JAAR LANG gemasseerd worden!

Voorkomen is beter dan genezen:

Het aanbod van Vitallife stoelmassage & vitaliteismanagement voor bedrijven is specifiek ontwikkeld om de werkgever te steunen en oplossingen aan te bieden met betrekking tot dit belangrijke onderwerp. Stoelmassage is DE manier om medewerkers gezond en vitaal te houden. Door de regelmatige aanwezigheid van een professioneel en ervaren masseur op locatie kunnen klachten al in een beginstadium worden herkend en behandelt. Vaak komt het dan niet eens tot een klacht. Is dat wel het geval, dan kan wordt een medewerker tijdig doorverwezen om langdurig verzuim te vermijden. Door de regelmatige bezoek aan een stoelmasseur ervaren de medewerkers een algehele ontspanning, zij zullen mentaal en fysiek beter belastbaar zijn. Een verhoudingsgewijs kleine investering in de medewerker, die zich al snel terug verdient.

Overtuig je zelf van de positieve effecten van stoelmassage op de werkplek en maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met Vitallife. Tijdens deze afspraak bestaat de mogelijkheid om gratis een stoelmassage aan den lijve te ervaren.