stoelmassage rotterdamStoelmassage Rotterdam

Stoelmassage Rotterdam komt bij u langs op kantoor in de regio Rotterdam

Stoelmassage Rotterdam & Werknemers
Ook in Rotterdam zijn er veel werknemers die gebruik kunnen maken van de specialistische kennis van de masseurs bij Vitallife. Even een korte stoelmassage tussen de werkzaamheden door is de manier om je volledig te ontspannen en daarna weer fris aan de slag te gaan.


Stoelmassage 
Rotterdam & Vitallife
Vitallife is ook werkzaam in Rotterdam. Of het nu gaat om grote of kleine bedrijven Vitallife biedt ieder bedrijf dezelfde hoogwaardige service.

Stoelmassage Rotterdam & Ziekteverzuim
Wanneer u als bedrijf uw ziekteverzuim laag wenst te houden, kunt u direct winst behalen met het bestrijden van rug- en nekklachten. Vooral kantoorpersoneel is hier vatbaar voor. Zij zitten velen uren in dezelfde houding en dit kan slecht voor het lichaam zijn. Stoelmassage kan hierin een helpende hand bieden en zeker bij herhaling preventief werken.

Stoelmassage Rotterdam &Personeelsfeest
Een extra leuk detail is het hebben van een stoelmassage op locatie wanneer er een personeelsfeest of

stoelmassage in rotterdamborrel wordt gegeven. Vitallife stoelmasssage rotterdam kan met meerdere masseurs een aantal uur op uw evenement massages verzorgen.Vitallife stoelmassage Rotterdam heeft zich voornamelijk gespecialiseerd in massages voor het bedrijfsleven. Dit heeft deels te maken met de explosieve vraag naar bedrijfsmassage op de werkplek. Naast stoelmassages biedt Vitallife ook advies, workshops en Yoga op de werkplek aan. Kijk hier voor meer informatie.

 

Wilt u meer weten, neem dan hier contact op met stoelmassage Rotterdam.

 

Stoelmassage Rotterdam