Stoelmassage Utrechtstoelmassage in utrecht

Wij komen bij u langs

Ook in Utrecht zie je veel gehaaste mensen in de ochtend naar hun werk rennen. De werkdruk is hoog en daarmee de kansen op lichamelijke klachten ook.Stoelmassage Utrecht & Bedrijven
Veel bedrijven zien het nut van de stoelmassage op locatie. Het bieden van deze extra secundaire arbeidsvoorwaarden zal veel dankbare reacties van uw personeel opleveren. Zij zullen met deze frequente sessies zich weer vitaal en ontspannen voelen om vervolgens weer lekker aan het werk te gaan.

Stoelmassage Utrecht & Vitallife
Vitallife stoelmassage Utrecht biedt in Utrecht stoelmassage op locatie aan. Kijk op onze website voor de diverse pakketten. Zo kunt u kiezen voor het snelle en effectieve Vital power pakket of  voor het Vital Life pakket van 30 minuten.

Stoelmassage Utrecht & Ziekteverzuim
De maatschappij verwacht in deze tijd meer dan 100% inzet van de werknemers. Werkstress en spanningen liggen op de loer en kunnen voor veel zieken zorgen in uw personeelsbestand.

Stoelmassage Utrecht & Evenementenutrecht
Het organiseren van een evenement of personeelsborrel wordt met een stoelmassage op locatie een groot succes. Bij veel bezoekers van uw evenement zult u een onuitwisbare indruk achterlaten.

Vitallife stoelmassage Utrecht heeft zich voornamelijk gespecialiseerd in massages voor het bedrijfsleven. Dit heeft deels te maken met de explosieve vraag naar bedrijfsmassage op de werkplek. Naast stoelmassage biedt Vitallife ook workshops, Yoga op de werkplek en advies aan.

Kijk hier voor meer informatie over stoelmassage utrecht.

Stoelmassage Utrecht ook bij u !!