Stress voorkomen en omgaan met stress noodzaak

Druk, druk, druk? Stress hoort bij het werken van vandaag. Maar niet iedere drukke werknemer ervaart deze stress ook als een belasting. Een positieve werkervaring helpt de symptomen van stress voorkomen. Vitallife heeft daarvoor een effectieve aanpak gevonden.

Wil je stress voorkomen dan schakel je Vitallife in!

Stress is niet te vermijden. Zeker niet op de werkvloer. Immers bestaat er ook een portie positieve stress, die er voor zorgt dat jouw medewerkers gemotiveerd zijn en presteren. Die stress voorkomen is niet de bedoeling. Indien negatieve stress jouw medewerkers echter begint te beletten normaal te functioneren, dan is het dus tijd om iets eraan te doen.
Onze aanpak: in plaats van stress te voorkomen (wat immers zo goed als onmogelijk is), leren omgaan met de gevolgen van stress en een stressbestendig team creëren dat onder hoge werkdruk succesvol weet te presteren.

 

Stress voorkomen met Vitallife vitaliteitsmanagement:

Onderzoek naar het stressniveau bij jouw medewerkers en de bronnen van stress. Hierdoor kan je zo goed mogelijk de stress voorkomen.

Voorlichting omtrent het thema stress zodat jouw medewerkers stress kunnen voorkomen.

Advies aan de organisatie en de individuele medewerkers. Wij bieden mogelijke oplossingen voor de problemen die uit het onderzoek zijn voort gekomen:

Onnodige stress voorkomen en leren omgaan met hoge werkdruk door middel van vitaliteit en ontspanning.

Programma ter bevordering van de vitaliteit en gezondheid van jouw medewerkers:
Vitallife stoelmassage  is onze sterkste methode. Voor het beste resultaat raden wij aan dit te combineren met een programma van workshops en trainingen. Voorlichting in stresspreventie, bedrijfsyoga en mindfullness.

Evaluatie: In het verloop van het traject wordt er geëvalueerd, om de vooruitgang van de individuele medewerkers en het resultaat voor het bedrijf vast te stellen en indien nodig het progamma aan te passen.

Het resultaat: Een team van stressbestendige medewerkers, die ontspannen en vitaal hun werkzaamheden ook in stresssituaties kunnen uitvoeren.

Over Stress:

Als het stressniveau voor een medewerker te hoog wordt, zal dat uiteindelijk leiden tot fouten, ongelukken, conflicten en slechte relaties met klanten en collega’s, verminderde productiviteit en ontevredenheid. Uiteindelijk zijn ziekte, burn-out klachten en ziekteverzuim het gevolg. In Nederland heeft ongeveer 10 percent van de werkende bevolking te maken met een burn-out of langdurig ziekteverzuim als gevolg van werkstress. Het leren managen van stress en onnodige stress voorkomen is daarom een investering in jouw bedrijf die het waard is!

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden van Vitallife? Graag komen wij op jouw kantoor langs voor een persoonlijk kennismakingsgesprek en een gratis en vrijblijvende stoelmassage. Zo kan ook jij in jouw onderneming aan de slag met leren omgaan met stress en stress voorkomen.