week van de werkstress
Week van de Werkstress: geef aanvulling aan deze week met Vitallife

Week van de werkstress:

Asscher wil af van taboe rond werkstress

“Uit cijfers blijkt dat stress het grootste bedrijfsrisico is, maar het is vaak niet cool of macho om er over te praten.”

Bron: week van de werkstress nu.nl

Ruim 1 op de 8 Nederlanders heeft vorig jaar last gehad van klachten vanwege werkstress volgens de NEA (Nationale Enquête Arbeidsomstandigheden). Dit heeft grote gevolgen voor werkgevers en werknemers. Maar ook grote maatschappelijke gevolgen. Het voorkomen van ziekte en uitval door werkstress, en aan de andere kant het stimuleren van de mentale weerbaarheid, het werkplezier en de arbeidsproductiviteit, is belangrijker dan ooit. Ook bedrijven investeren al met succes in preventie van werkstress. Graag verspreiden we deze kennis en ervaring”,  aldus minister Lodewijk Assher.

De eerste week van november is uitgeroepen tot de Week van de Werkstress.
Op allerlei manieren wordt van 3 – 7 november 2014 aandacht besteed aan werkdruk en werkstress.

Asscher wil dat bedrijven en andere organisaties elkaar gaan vertellen hoe zij voorkomen dat de stress op de werkvloer ongezonde vormen aanneemt. Ook moeten er op de werkvloer zelf discussies op gang komen over de vraag hoe met het probleem moet worden omgegaan. Vandaar de week van de werkstress met ls doel werkstress voorkomen.

Nu kan Vitallife veel bieden op het thema week van de werkstress. Met verschillende pakketten, van stoelmassage tot verschillende trainingen, bied Vitallife een breed scala die past in de week van de werkstress.

Het grootste voordeel voor bedrijven die deelnemen aan de week van de werkstress is dat het de bedoeling is dat zij een vorm van preventie gaan invoeren in hun bedrijf.
Vitallife heeft al 10 jaar ervaring met bewezen resultaten in het aanpakken of te wel voorkomen van stress. Daarom past Vitallife zo goed in de week van de werkstress.

Vitallife helpt u graag bij een passende invulling van de week van de werkstress. Lees hier meer over ons aanbod.

Lees hier het officiële bericht door het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid “Vierjarige aanpak van beroepsrisico nummer 1: werkstress”

Lees meer Vitallife artikelen over stress!

Door: Vitallife

Bron: into business., nu.nl

Check de Blog voor updates over deze en andere klanten en de website voor meer informatie over Vitallife stoelmassage.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *